mandag den 30. april 2012

Søndagstur efter fladfisk

Først og fremmest er det mig stor glæde at tilføje mit første blog-indlæg her på siden :-) Det er en fed idé at kunne dele Jonas’ og mine fisketure og oplevelser med andre ligesindede der interesserer sig for de farlige og glumske storgedder ;) Jeg ønsker også at sende Jonas et stort skulderklap for det flotte arbejde med bloggen og ikke mindst de livagtige fisketure som Jonas indtil videre har berettet om. Dejligt initiativ og hurtigt udført.!

Jeg vil starte min blog-debut i den meget stille ende på en fiske-nørd-skala.! Jeg havde fornøjelse af en meget hyggelig søndags-aftenstur, inviteret af min søster og hendes kæreste, efter fladfisk fra molen ved Tårbæk havn. Denne tur bød på en rigtig fin fladfisk på 475 gram og en af de mere spændende typer af slagsen. Om det er en Pighvar eller en Slethvar har jeg ikke helt fundet ud af.? Men impornerende flot var den!

Turen startede med at min søster’s kæreste, Christian, var storfangeren der hurtigt fik bid på krogen af en fin rødspætte. Ikke meget senere dukkede en anden, dog meget lille, rødspætte op på Christian’s stang. Herefter var der stilhed med fangster og der gik noget tid før der kom et ordentligt hug på min søster’s fiskestang, formentlig af en torsk der uheldigvis røg af med det samme. Senere var jeg således heldig med at der pludselig dukkede min fine fladfisk på krogen. For en hyggelig aften var de tre fladfisk samt et par øvrige hug resultatet for en tur på molen i Tårbæk, til trods for lidt svære forhold med vind og store bølger. Alle fladfiskene var fanget på friske sildestykker på et alm. gammeldags fladfiskeforfang.

Tak for læselysten og min debut til vores fede blog om kommende storgedder.! Mit næste indlæg vil helt sikkert byde på et mere seriøst indlæg af slagsen om en ordentlig geddemadamme.! Jonas ska nødig tro han ka kapre alt blikfang om storgedderne! ;-)

Vi glæder os til seriøs fisketur efter rovfiskene i næste weekend!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar