lørdag den 21. april 2012

Svensk geddefeber!

Hermed første beretning fra den svenske vildmark. De første par dage har mildest talt været elendige med dårligt vejr og kun ét hug på 8 timers fiskeri. På trods af regn, slud og blæst i går stod vi i morges op til et fantastisk vejr med ingen vind og let overskyet.


Forventningerne var derfor helt i top, da det første åretag blev taget.


Der skulle heller ikke gå længe før der var bud efter min Alien Eel Firetiger. Efter en kort fight kunne jeg lande en rigtig flot gedde på 5,34 kg, som desuden var ny personlig rekord.

5,34 kg
Firetigeren var dårligt kommet i vandet igen før endnu en gedde havde hugget og her viste vægten 5,44 kg - Altså ny personlig rekord igen. Fedt fedt.


Den næste times tid skete der intet, så der måtte andre boller på suppen, da klokken nærmede sig 10.00 og dermed morgenmad i huset. En stor gammel gummiwobler (Kickin Minnow 25cm - 150g) blev sat på og der gik ikke længe før en 3,5 kgs gedde havde været oppe og vende. 10 minutter efter bukkede stangen med gummiwobleren igen og en fed og dejlig geddemadamme på 6,01 kg blev landet og blev dermed for 3. gang i dag ny PR - Sådan! :)

Ny PR - 6,01 kg og 89 cm

Det blev slutningen på 3 timers morgenfiskeri med 4 flotte gedder i båden; 3,52 - 5,34 - 5,44 og 6,01 kg. Alle fisk blev selvfølgelig genudsat.

3,5 kg
Forhåbentlig kan jeg nå en tur til i eftermiddag og hvem ved, måske venter der endnu en ny PR? :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar