onsdag den 24. april 2013

Gå aldrig ned på grej!

Som nævnt i sidste indlæg har vi inden årets sæsonstart lavet en opgradering af ekkolod, elmotor og grej. Den største opgradering er uden tvivl sket på ekkolods-siden, da vores Garmin Echo 500c er blevet skiftet ud med det nye Lowrance HDS12 Gen2 Touch - Hell yeah!

Det har endnu ikke haft sin debut, men mon ikke vi bliver glade for det. Det har i hvert fald alle de features vi har efterspurgt; Stor skærm, GPS/kortplotter, StructureScan og mulighed for at lave egne søkort. Vi glæder os som små børn til at teste det af og vi skal nok komme med et mere uddybende indlæg på et senere tidspunkt.


På motor-siden har vi de seneste to sæsoner brugt en 14 år gammel elmotor, og den er nu - efter tro tjeneste - blevet skiftet ud med en toptunet Minn Kota Endura MAX 50. Den burde holde en del mere på batteriet, så vi fremadrettet slipper for at have to 15-20 kgs batterier med.


På grejfronten er det blevet til to nye hjul og stænger samt lidt blandet grej. Hjulene er Shimano Technium 4000FC og 5000FC med et par tilhørende Savage Gear stænger, som jeg ikke kan huske specs på. Derudover er der røget nogle nye gummidyr i friske farver og et par Ghost paravaner ned i grejtasken.


En ting er sikker: Vi er 100% klar og forberedte til sæsonstarten i Sverige på fredag. Nu krydser vi bare fingre for at gedderne vil lege med.

Hold øje med bloggen eller facebook-siden de næste 5-6 dage, hvis du vil følge med i fangsterne i Sverige.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar