mandag den 24. juni 2013

Rekordernes dag!

Heksen fra Bloksbjerg var droppet og der var i stedet dømt gedde- og sandartjagt i højeste gear. 30 kampklar skaller lå klar i dammen, da vi stævnede ud lidt over middag i et skybrud som DMI endnu en gang ikke havde varslet. Der skulle dog ikke gå mange minutter før regn og blæst var glemt og fokus var rettet mod en af stængerne, som allerede ringede ind til fisk. Nærmere bestemt en lille sød sandart på 1,2 kg - Så var vi igang!

De gode tendenser skulle vise sig at forsætte og der gik ikke længe mellem huggene. Gedde, sandart og aborre var alle oppe og hilse på inden for de første 2 timer. Det var ikke rekordfisk, men det skulle dog hurtigt ændre sig. Først fik jeg selv en flot sandart på 2,48 kg (Ny PR) og lige efter en pæn gedde på 6,18 kg.

6,18 kg - Ny i Top10

Huggene fortsatte og pludselig bukkede den ene bundstang fuldstændig sammen som havde den kroget Tom Kristensens Audi. Jens gav hurtigt modhug og herefter startede en 10-12 minutter intens fight med flere voldsomme udløb. Gedden måtte dog til sidst kaste håndklædet i ringen og glide ind over netrammen. Wow, sikke en fisk! Vi var sikre på at det var en 10+, men vægten stoppede desværre "kun" på 8,94 kg og 112 cm - og dermed ny PR til Jens endnu en gang. (Tillykke gamle dreng!)

8,94 kg - 112 cm - Ny PR!
På det tidspunkt havde vi allerede haft 10 gedder, 3 sandarter og et par pæne aborre i båden, så vi mente at heldet måtte være opbrugt. Det var det åbenbart ikke for vi fik yderligere 8 gedder og 2 sandarter, samt en masse aborre, hvor den ene sandart endda var en ny PR til undertegnede på 3,82 kg.

3,82 kg - Ny PR!
Samlet set blev det til 18 gedder, 5 sandart, cirka 10 pæne aborre og 3 nye PR'er - Det må sgu siges at være godkendt! Alle blev taget på skaller og alle fisk blev selvfølgelig genudsat.

Fiskefeberen er endnu en gang på sit højeste, så mon ikke vi snart skal ud igen? :)

Vindstyrke: 4-12 m/s
Vandtemperatur: 19,5-20 grader

Fisketid: 10 timer

112 cm - 8,94 kg

2,48 kg sandart

Ingen kommentarer:

Send en kommentar