fredag den 26. juli 2013

2 dages sats i hedebølgen

I weekenden gav vi den gas på søen over to dage med vores gode ven og prospect Allan. På trods af hedebølge, hård vind og tyveri af 60 agnfisk blev det faktisk en OK tur.

Første morgen startede som nævnt med at vores keepnet var blevet tømt for de 60 agnfisk vi havde brugt tre timer på at fange aftenen før. Super start på en ellers kanon smuk morgen. Nå, op på hesten igen, frem med skallestængerne og to timer senere var skalletanken fyldt op og vi drog afsted mod søen.

Båden blev hurtigt pakket og kursen mod gedderne blev sat. 20 minutter efter første åretag begynder vinden at tage til og vi bliver nødt til at sejle i land. Kan det blive værre? Der går hele 8 (!!) timer før vinden lægger sig og vi kan komme ud igen og starte fiskeriet. Det bliver til 4 timers fiskeri, 5 gedder og 1 sandart første dag med største gedde på 4,8 kg og sandart på 2,11 kg.

Allan med 4,8 kilos gedde og ny PR
Næste morgen vågner vi op til den smukkeste solopgang og en helt blank sø, så vi skynder os ud. Den første time går lidt sløvt, men pludselig vågner søen op og vi får det ene hug efter det andet. Det vælter ind med gedder mellem 4-5 kg og vi venter kun på at storgedden hugger. Det sker desværre ikke og søen dør ud igen.


Solen banker virkelig igennem og temperaturen nærmer sig 30 grader og troen på fisk falder drastisk. Kaptajn Allan er ved årerne og pludselig finder han en god stime fisk. Vi sejler hen over fiskene et par gange og det giver i alt 3 flotte sandarter.


 Det bliver desværre det sidste vi mærker til fisk denne dag og vi vælger at sejle ind, da alle mand er godt forbrændt og dehydreret.

Samlet blev det til 17 gedder, 5 sandart og 15 pæne aborrer, så et ganske OK resultat efter forholdene.

Vandtemperatur: 21,5-22,5 grader
Vindstyrke: Dag 1 8-12 m/s / Dag 2 0-2 m/s
Fisketid: 12 timer

Ingen kommentarer:

Send en kommentar