onsdag den 24. april 2013

Gå aldrig ned på grej!

Som nævnt i sidste indlæg har vi inden årets sæsonstart lavet en opgradering af ekkolod, elmotor og grej. Den største opgradering er uden tvivl sket på ekkolods-siden, da vores Garmin Echo 500c er blevet skiftet ud med det nye Lowrance HDS12 Gen2 Touch - Hell yeah!

Det har endnu ikke haft sin debut, men mon ikke vi bliver glade for det. Det har i hvert fald alle de features vi har efterspurgt; Stor skærm, GPS/kortplotter, StructureScan og mulighed for at lave egne søkort. Vi glæder os som små børn til at teste det af og vi skal nok komme med et mere uddybende indlæg på et senere tidspunkt.


På motor-siden har vi de seneste to sæsoner brugt en 14 år gammel elmotor, og den er nu - efter tro tjeneste - blevet skiftet ud med en toptunet Minn Kota Endura MAX 50. Den burde holde en del mere på batteriet, så vi fremadrettet slipper for at have to 15-20 kgs batterier med.


På grejfronten er det blevet til to nye hjul og stænger samt lidt blandet grej. Hjulene er Shimano Technium 4000FC og 5000FC med et par tilhørende Savage Gear stænger, som jeg ikke kan huske specs på. Derudover er der røget nogle nye gummidyr i friske farver og et par Ghost paravaner ned i grejtasken.


En ting er sikker: Vi er 100% klar og forberedte til sæsonstarten i Sverige på fredag. Nu krydser vi bare fingre for at gedderne vil lege med.

Hold øje med bloggen eller facebook-siden de næste 5-6 dage, hvis du vil følge med i fangsterne i Sverige.

lørdag den 13. april 2013

Sæsonstart 2013 - KOM SÅ!

Efter en ALT for lang fiskepause er sæsonstarten for 2013 nu planlagt. Den 24. april tager vi 4 dage til Sverige, hvor vi skal have banket 5 måneders fiskepause ud af kroppen.

På trods af mange ihærdige forsøg lykkedes det os desværre ikke at få vores første 10 kg+ gedde i båden sidste år, så 2013 SKAL være året hvor det sker - og den må meget gerne komme på turen til Sverige.

Som alle lystfiskere ved, så man man aldrig gå ned på grej og vi har derfor lavet en seriøs opgradering af ekkolod, el-motor og grej. Mere herom om et par dage.

Det kribler allerede i hele kroppen for at komme afsted. Fem måneder uden geddefiskeri er for meget. Det skal ikke ske igen.

Herunder er den største gedde på 7,47 kg fra sidste års tur på samme tid. De findes MEGET større og denne gang skal de lege med os.

7,47 kg - 104 cm