søndag den 29. december 2013

Flot dansk resultat i Pike Challenge

De sidste par år har der været afholdt Pikewallis Scandinavian Pike Challenge på tværs af de Skandinaviske lande. Det er ikke noget vi har fulgt med i før, men det lyder som et super fedt koncept og reglerne er ganske simple. Den der fanger de 10 gedder med den største totalvægt vinder.

I år har danske Michael Petersen fra Team Ivertic gjort det helt fantastisk og han ligger pt på en flot 4. plads med 105 kg samlet. Heriblandt 7 gedder over 10 kg!!! Hvor sejt er det lige?

Konkurrencen føres af norske Roger Hoftvedt med en samlet vægt på 113 kg - Alle 10 gedder er over 10 kg (Vanvittigt!!!)

Klik her for at se den samlede stilling.

Team Pikefly melder sig hermed officielt ind i kampen om 2014-titlen, selvom vi seriøst skal have nogle større fisk indenbords hvis vi skal have en chance. MEN alligevel: Watch out Michael og Roger! :)

Sidst, men ikke mindst, får I lige et billede af Michaels største gedde på 13,2 kg og 115,5 cm.

 

Rigtig godt nytår alle sammen og lad os håbe på at 2014 bliver et SUVERÆNT geddeår! :)

lørdag den 21. december 2013

MONSTER gedde fra Frankrig!

WOW! Denne lille geddebasse på 45.5 pund (Cirka 20,6 kilo) dukkede op på min facebook væg, så den fortjente lige en deling. Der er ikke så meget info omkring fangsten endnu andet end den er fanget i Frankrig.

Vi skal ud på mandag, så geddefeberen steg lige et par grader :)

LINK: http://internationalfishingnews.blogspot.it/2013/12/france-monster-size-pike-of-455-pound.html?m=1



tirsdag den 17. december 2013

Kom nu ind i kampen!!!

Ja, du har vel allerede gættet hvordan dagens storgeddesats gik. 4 fesne pindegedder og to sæt frosne pølser (fingre) var det eneste det kunne blive til i dag. Ekkolodet var ellers spækket med store stimer byttefisk og pæne bananer, men intet i vores agnkasser virkede.

Det kan simpelthen ikke være rigtigt, så vi stævner ud igen mandag.

FORBERED JER PÅ STORFISK!


Jens snupper en lur - fuldstændig ligesom gedderne



Vandtemperatur: 4,5-4,9 grader
Vindstyrke: 4-7 m/s

fredag den 13. december 2013

Kold og våd sø-debut

I dag debuterede vi på en ny spændende sø, som vi gennem det sidste stykke tid har hørt rigtig godt om. Af samme grund var forventningerne i top, da vi stævnede ud i morges med 20 kampklar skaller i dammen og regnen silende ned.

Vi fik en forrygende start med 2 fisk på den første halve time. Herefter stod stængerne stille i et par timer mens jagten på de gode ekkoer stod på. En stor stime byttefisk dukkede pludselig op på ekkolodet og så bukkede stængerne ellers på stribe. Over de næste 2-3 timer fik vi 8 gedder i området med den største på 6,06 kg og 96 cm.


Efter 6 kolde timer og 10 gedder i båden satte vi kursen mod sædevarmen i bilen og vi kunne afslutte en godkendt sø-debut. Desværre blev det heller ikke til 10 kilos gedden denne gang, men den kommer næste gang! :)

Alle fisk blev selvfølgelig genudsat.

Vind: 2-4 m/s
Vandtemperatur: 4,5 grader