onsdag den 24. september 2014

Action-dag med masser af gedder

Havde egentligt først planlagt at tage ud i weekenden, men da jeg netop havde fået fingre i de nye Line Thru Trouts og vejrudsigten lovede super vejr blev der hurtigt taget en fridag. For en gangs skyld skulle vejrudsigten vise sig at være korrekt og jeg stævnede ud, alene, til den skønneste efterårsmorgen længe set.

I sådanne øjeblikke føler man virkelig man lever. Det fås ikke bedre.

Da jeg var alene i båden valgte jeg kun at fiske med 4 stænger og på alle 4 blev der sat Line Thru Trouts 30 cm for enden . Planen var at starte på 2-6 meter vand, så to blev sat 1-2 meter efter paravanerne, en 30 meter bag båden og den sidste blev blybelastet og gik lige under båden.

Der skulle ikke gå mere end 10 minutter før første hug allerede var en realitet. Efter 30 minutter havde der været 4 gedder oppe og vende og sådan fortsatte det stort set resten af dagen. Huggene væltede ind og de nye Line Thru blev bogstavelig talt voldtaget af gedderne.

Da dagen var omme havde jeg rundet hele 42 gedder med den største på 102 cm og 7,16 kg. Ikke et monster, som håbet, men en super flot fisk i rigtig god kondition.

102 cm - 7,16 kg. Taget på en line thru 30 cm i farven rainbow trout fisket 2 meter efter en paravane.De fleste af fiskene blev taget på Line Thru, så de må siges at være godkendt. Desværre kunne de ikke modstå de mange geddetænder, så tre af dem røg direkte i skraldespanden efter turen. En halvdyr fornøjelse til små 900 kr. Dog skal det siges at de går usandsynlig fedt i vandet, kroger 90% af alle hug og så er krogene nemme at få ud.

Alle gedder blev selvfølgelig genudsat.

De fik tæsk og kunne desværre ikke holde til det

Fiskefeberen er igen på sit højeste, så hvis vejret tillader er vi to dage på søen i weekenden - forhåbentligt med en storgedde til følge.

Og se at komme ud på søerne derude - fiskene er ved at vågne op efter en lang og varm sommer. Knæk og bræk :)


Så bliver den onsdag sgu da ikke bedre
4 ørreder klar til kamp
5 kilos efterårsgedde
En krog i blommen og et par skarpe gæller sætter sine spor.

30 cm Line Thru Trout - Det er en seriøs stor agn.
En flot solnedgang er altid skøn at gå hjem til

Fangstmetode: Dørgefiskeri med Line Thru på 2-6 meter vand
Vindstyrke: 1-5 m/s 
Vandtemperatur: 16.5-17.5 grader
Vejr: Fuld sol
Fisketid: 10 timer
Tryk: 1015-1018hPa

Ingen kommentarer:

Send en kommentar