Geddefiskeri


Det spændende geddefiskeri

Der findes et rovdyr i de danske vandløb og søer som er blandt de øverste led i fødekæden. Tænderne er syleskarpe, størrelsen er noget man skal have respekt for og den er en dygtig jæger. Hvis du ikke allerede ved det nu, er det gedden det handler om – et rovdyr som mange af de andre fisk frygter og du vil elske geddefiskeri.

Gå direkte til vores fangster her.

Den første gang du fanger en gedde


Kan du meget vel blive overrasket over den kamp, der kommer til at stå mellem dig og gedden, så udbrud som wow, hold da kæft hvor den trækker, shit og så videre, er slet ikke ualmindelige under geddefiskeri. Den første gang du fanger en gedde efter en god kamp, vil du med sikkerhed være 5 cm. højere resten af dagen. Det er nemlig sådan fornemmelsen er efter en god kamp mod gedden, hvor du ender med at få det længste strå – nyd dit geddefiskeri.

Mindre gedde taget i en lokal skovsø
Når du beslutter dig for at fange gedder, er der flere muligheder for at få den til at bide på, så gør dig parat til en omgang god geddefiskeri, det er virkeligt underholdende og en god måde at bruge nogle timer på, da gedden netop er en aggressiv fisk, der bider på mangt og meget. Derfor er det også muligt at fange den med både agn, spinnefiskeri og med flue.

Uanset hvad du vælger, er det vigtigt at have det mest basale udstyr på plads til geddefiskeriet og vælger du agnfiskeri, er det et flåd, flådstop, svirvel, wire, et par trekroge, belastning og en saks eller skævbider, der kan klippe det over. Stangen kan variere meget, dog er det altid godt med en god kastevægt, så du kan komme tæt på gedden, der ofte skjuler sig lidt.

Geddefiskeri – en god ”sport”

Blandt fiskere går der ofte mange historier om den store gedde de fangede eller hvor tæt de har været på at have den fanget og så sprang linen alligevel. Derfor er geddefiskeri også en meget populær del af fiskeriet og du kan ”dyrke” geddefiskeri mange steder. Det er stort set muligt i alle vandløb og søer, hvor du også finder ænder og andre svømmefugle.

7 kilos gedde fra Sverige

Bliver du bidt af at fiske, vil du blive endnu mere bidt af det, første gang du er til geddefiskeri – så har du ikke prøvet det endnu, er det bare om at komme i gang. Find det rigtige udstyr, forbered dig lidt inden og kom så afsted og nyd det spændende geddefiskeri.

Knæk og bræk!

5 kg - taget en tidlig efterårsmorgen

120 cm og 12,21 kg - Min største gedde indtil videre

7 kgs forårsgedde. Taget på levende agn

10,21 kg - 117 cm

Smuk 5 kilos

116 cm - 8,99 kg

95 cm - 7,37 kg

7,35 kg

6,2 kg

5 kilos skønhed fra Furesøen

10,42 kg - Min første gedde over 10 kg. Et stort øjeblik :)

Allan med hans PR på 9,98 kg

Flot marts-gedde på 7,5 kg

Jens med en tromletyk dame på 6,8 kg

Emil med en flot 7 kilos


Emil med hans PR på 9,4 kg

Ingen kommentarer:

Send en kommentar