lĂžrdag den 4. maj 2024

Geddepremiere 2024 🐊

Årets geddepremiere og geddemesterskab skulle i Ă„r afgĂžres mellem Jens "Marlin-kongen" Rasmussen, Anders "Geddemester 2023" Kjeldsen og undertegnede. Efter en hĂ„rd optakt dagen inden med store bĂžffer, store rĂždvine og et stort glas portvin stĂŠvnede vi ud i smuk solopgang med tunge hoveder og store hĂ„b om rekordgedden - og om at slĂ„ Anders af tronen.  




Der gik ikke lÊnge inden geddemesteren fra sidste Är, Anders, havde den fÞrste gedde pÄ krogen og han fortsatte altsÄ hvor han slap sidste Är. Kort efter fik jeg selv et super godt hug pÄ min lille Westin Shadteez jig. Efter en fin lille fight pÄ let grej kom der en flot basse pÄ 102 cm i nettet. SÄdan!



Herefter dĂžde fiskeriet ud og vi hev ankeret op og satte kursen mod nye jagtmarker. 

Vi dĂžrgede rundt et par timer uden det store held, men lige pludselig knĂŠkkede den ene stang og Jens aka. Marlin-kongen fik hurtigt givet modhug. BUM, fast fisk! En 4-kilos fisk til Jens og nu var der udlignet. 


Selvom der ikke skete meget, sĂ„ vi nogle gode bananer pĂ„ ekkolodet, sĂ„ troen pĂ„ storgedden og ikke mindst Ă„rets geddemesterskab var intakt for os alle. Vi forsĂžgte os pĂ„ lidt dybere vand (5-7 meter) og det gav pote. Nu kom huggene og Kjeldsen var klar. Han var lynhurtig over stĂŠngerne og fik kroget et par flotte lange (desvĂŠrre ogsĂ„ tynde) madammer. Hermed bragte han sig i front i Ă„rets mesterskab og da der ikke skete mere resten af dagen forsvarede han flot sin titel som Ă„rets geddemester. Tillykke med det, gamle dreng! Vi glĂŠder os til stor mesterskabsmiddag! đŸ·



Ingen kommentarer:

Send en kommentar