lørdag den 4. maj 2024

Geddepremiere 2024 🐊

Årets geddepremiere og geddemesterskab skulle i år afgøres mellem Jens "Marlin-kongen" Rasmussen, Anders "Geddemester 2023" Kjeldsen og undertegnede. Efter en hård optakt dagen inden med store bøffer, store rødvine og et stort glas portvin stævnede vi ud i smuk solopgang med tunge hoveder og store håb om rekordgedden - og om at slå Anders af tronen.  
Der gik ikke længe inden geddemesteren fra sidste år, Anders, havde den første gedde på krogen og han fortsatte altså hvor han slap sidste år. Kort efter fik jeg selv et super godt hug på min lille Westin Shadteez jig. Efter en fin lille fight på let grej kom der en flot basse på 102 cm i nettet. Sådan!Herefter døde fiskeriet ud og vi hev ankeret op og satte kursen mod nye jagtmarker. 

Vi dørgede rundt et par timer uden det store held, men lige pludselig knækkede den ene stang og Jens aka. Marlin-kongen fik hurtigt givet modhug. BUM, fast fisk! En 4-kilos fisk til Jens og nu var der udlignet. 


Selvom der ikke skete meget, så vi nogle gode bananer på ekkolodet, så troen på storgedden og ikke mindst årets geddemesterskab var intakt for os alle. Vi forsøgte os på lidt dybere vand (5-7 meter) og det gav pote. Nu kom huggene og Kjeldsen var klar. Han var lynhurtig over stængerne og fik kroget et par flotte lange (desværre også tynde) madammer. Hermed bragte han sig i front i årets mesterskab og da der ikke skete mere resten af dagen forsvarede han flot sin titel som årets geddemester. Tillykke med det, gamle dreng! Vi glæder os til stor mesterskabsmiddag! 🍷Ingen kommentarer:

Send en kommentar